Диетолози от САЩ определиха най-подходящото време за пиене на кафе,

...
Диетолози от САЩ определиха най-подходящото време за пиене на кафе,
Коментари Харесай

Пийте кафе само по това време, за да не си съсипете здравето

Диетолози от Съединени американски щати дефинираха най-подходящото време за пиянство на кафе, с цел да бъде то оптимално потребно. Препоръките им са оповестени в уеб страницата „ She Finds ”

Да започнеш деня си с чаша кафе е несъмнено едно от простите удоволствия в живота. Кофеинът освен може да ви помогне да получите заран по този начин нужната сила, само че да способства за отслабването, подобрявайки метаболизма и улеснявайки изгарянето на мазнините, до момента в който сте неподвижен.

Докато уравновесената диета и упражненията остават главен фактор, с помощта на може да се реализира здравословна загуба на тегло, утринната чаша кафе е подобаваща последваща стъпка към тази цел.

Диетологът Кристина Таул предлага да се пие кафе на гладно 30 минути, откакто сте изпили чаша вода с лимонен сок. Лимоновата вода хидратира и обезпечава алкална среда в организма.

Пиенето на кафе в границите на 30 минути след ставане от сън може да бъде едно от най-подходящите неща за метаболизма и тялото като цяло. То потиска апетита и по този метод човек не бърза да се нахвърля върху храната поради глада, който усеща заран.
 Тази ядка е същинска витаминозна бомба Тази ядка е същинска витаминозна бомба
Орехите стават годни за консумация в края на септември и защото могат да се съхраняват дълго време, те са налични целогодишно и не година..

Пиенето на кафе на празен корем или дружно с първото хранене за деня може да предотврати преяждането и в последна сметка да докара до загуба на тегло, удостоверява и диетологът Лиза Ричардс.

Експертите предлагат да се пие черно кафе без захар.

Калориите би трябвало да се набират дружно с потребните детайли чрез храната, а сладкото кафе носи само празни калории.

Ускоряването на метаболизма, с помощта на утринното си кафе, няма да има дългогодишен резултат, тъй че е значимо да се употребява богата на хранителни субстанции закуска, цялостна със здравословни въглехидрати, протеини и мазнини, с цел да получи организмът нужната му за деня сила. По този метод кафето може краткотрайно да трансформира тялото ви в машина за изгаряне на мазнини и е идеално за намаляване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР