Диетологът Маргарита Королева, която помага на редица звезди на отслабнат,

...
Диетологът Маргарита Королева, която помага на редица звезди на отслабнат,
Коментари Харесай

Идва лятото, а с него и сезонът на диетите

Диетологът Маргарита Королева, която оказва помощ на редица звезди на отслабнат, описа какво да извършите, с цел да свалите непотребното до лятото. Мнозина започнаха да се чудят по какъв начин да придобият мечтаното тяло след лакомията на новогодишните празници.

Испанският диетолог Гилермо Гомес е оказал помощ в това начинание, като посочи седем продукта, с помощта на които елементарно можете да свалите непотребни килограми. Сред тях са яйца, банани, кисело мляко, пиле, бобови растения, нискомаслена риба и авокадо.

" Всички тези артикули са незаменими за нормализиране на метаболизма ", споделя диетологът.

Тя обаче акцентира, че една вярна диета за намаляване без да навредите на здравето си не е задоволителна. Необходимо е постоянно да спортувате.

" Ако човек преди този момент не се е занимавал със спорт, би трябвало да стартира с елементарни извършения, до момента в който тялото му влезе в темп. По-добре е да се свържете с професионален треньор ", поучава професионалистката.

Също по този начин е доста значимо да спите от седем до девет часа, защото сънят, съгласно специалиста, задейства метаболитните процеси, които не разрешават натрупването на непотребни мазнини.

Също по този начин би трябвало да пиете най-малко два литра вода дневно и 3-4 чаши всевъзможен билков или леко сварен зелен чай.

Както лекарите неведнъж означават, непотребните килограми могат да причинят развиването на диабет, рак и сърдечно-съдови болести, написа zdrave.to.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР