Диетите за отслабване се използват от жени по целия свят

...
Диетите за отслабване се използват от жени по целия свят
Коментари Харесай

Супата на Моника Хонора - ефективна и здравословна

Диетите за намаляване се употребяват от дами по целия свят с разнообразни резултати. Някои в действителност ви разрешават да отслабнете и да го поддържате, други водят до йо-йо резултат и напълняване след края на диетата. Един от най-ефективните способи за намаляване е супената диета. Колко тегло можете да отслабнете с тази диета? Какво е менюто на чорба диета?
Диетата със чорба е диета, която стана известна измежду известните персони с помощта на Адриане Галистеу, бразилски модел и водещ. В Полша предшественикът на супената диета е Моника Хонори, която е свалила 40 кг с помощта на тази диета без йо-йо резултата. Нейният модел на потребление на супата е най-препоръчителен, тъй като разрешава здравословна загуба на килограми - до 5 кг на месец.
 Гъбена чорба с бекон Гъбена чорба с бекон
Гъбената чорба с бекон е извънредно вкусна и лесна за подготвяне чорба. Благодарение на своите съставки Вкусът и е доста балансиран&nbs...
Диетата за чорба е разграничена на 3 стадия:
Стъпка I - супите се вкарват в диетата, като последователно понижават количеството употребявани калории. Отначало това са 5-6 супи дневно, а след към 2 седмици, когато стомаха се свива, има единствено 4 супи. Този стадий продължава един месец и ви разрешава да отслабнете с 5 кг.
Стъпка II -  идващият стадий е предопределен за хора, които желаят да смъкват повече от 5 кг. Супите се разделят на въглехидратни и протеинови супи, т.е. такива, които съдържат пълнозърнести макаронени произведения или ориз, и такива, съдържащи постно месо, риба и други На този стадий от диетата е значимо да се ядат супи в тъкмо несъмнено време. Храни, които съдържат въглехидрати, би трябвало да се ядат не по-късно от обяд, а тези, съдържащи протеини, следобяд.
Стъпка III -  последният стадий от супата е по този начин наречената стабилизация, т.е. последователно въвеждане на твърда храна в диетата. Важно е да не се претрупва незабавно тялото с мъчно смилаеми ястия и да не се яде пържена и съдържаща мазнини храна до края на стабилизацията (т.е. 2 седмици).
 Нетрадиционна чорба от скариди Нетрадиционна чорба от скариди
Супа от скариди за лек обяд или вечеря в топлите летни дни. Може би с огромна салата, студено бяло вино, а за какво не и с  нещо по-сер...
При тази диета също би трябвало да се съблюдават няколко елементарни правила:
- супата би трябвало да се състои от половината от твърдите съставки, т.е. крем супите падат,
- не добавяйте пушени или пържени съставки към супата,
- за втвърдяване на супата можете да употребявате единствено постна сметана и натурално кисело мляко. Забранено е прибавянето на брашно,
 Спаначена чорба с яйце – в този момент ѝ е времето! Спаначена чорба с яйце – в този момент ѝ е времето!
Супата от спанак и яйца е вкусна. Можете да го приготвите със пресен или замразен спанак. Въпреки това, когато избирате замразен, не изпо...
- използвайте единствено натурални билки и подправки за подготвяне на супата. Не използвайте никакви изкуствени или химически добавки, изключително вегетация, кубчета и маги. 

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР