Диджей Онофри е най-доброто доказателство за това, че животът на

...
Диджей Онофри е най-доброто доказателство за това, че животът на
Коментари Харесай

Уитни била скромна, Майкъл – велик, а Лайза има страхотно чувство за хумор

Диджей Онофри е най-хубавото доказателство за това, че животът на звездите не би трябвало да бъде модел на подражателство. Италианецът познава персонално едни от най-големите имена в шоубизнеса, имал е дълга връзка с дъщерята на Адриано Челентано. За всекиго от именитите си приятели може с часове да споделя истории, на които е бил директен очевидец. Но постоянно има една обща нишка в думите му – безпределно почитание и благосклонност към личността на индивида.

Позитивизмът е издирван даже в албума, който Онофри показва в България. „ Много желаеме тази музика да носи само позитивни страсти в хората, които я слушат “, прибавя той. Към момента планът му, наименуван Living With Passion има златен статус по продажби в Италия. В него има ремикси на някои от най-големите шлагери от 80-те години на предишния век.

Снимка: Личен списък С диджей Онофри – за живота с и към звездите, за (не)възможното другарство с тях и най-лесния метод да погубиш един гений.

- Здравейте, Роберто. Нека стартираме диалога с това по какъв начин открихте България.

Благодарение на продуцента Яна Янчева страната ви стана част от моята европейска обиколка. Бях тук преди няколко години, с цел да показва нов сингъл. Ето ме още веднъж с цялостен албум.

- Как се живее с дъщерята на толкоз прочут човек като Адриано Челентано? Как се запознахте с нея?

Запознахме сe на международен диджей шампионат в Америка. Харесахме се и започнахме да работим дружно за малкия екран. Шест години бяхме дружно, само че до ден сегашен сме другари. Розалинда не е типичната жена, не е кон с капаци. Точна е като човек. Тя обаче беше доста ревностна към връзките ми с Челентано. Това е повода и до момента да подкрепям по-тясна връзка с нея, в сравнение с с татко й. Въпреки това, на идния концерт на Адриано във Верона аз имам покана за първия ред.

- Адриано Челентано давал ли Ви е препоръки за музиката, която вършиме?

Той е най-критичен към текстовете на песните. Обича да споделя, че публиката има потребност от семпли неща. Според него семплото е по-интересно, а всичко семпло е гениално.

- Челентано е единствено един от доста велики персони, които имате щастието да познавате...

Да, по този начин е. След Челентано имах щастието да стана огромен другар с Франко Неро, с който посетихме разнообразни фестивали. Той хареса метода, по който работя, и стартира да ме кани на ВИП празненства по целия свят. „ Ти си диджей и би трябвало да познаваш всички значими хора, по тази причина ще те повеждам със себе си “, споделяше Франко. Благодаря на Франко Неро, който ме срещна с най-големите актьори в света.

- Как стигнахте до Уитни Хюстън?

В Америка ме записаха в нейната благотворителна фондация, която оказва помощ на деца от цялостен. С Уитни и Боби Браун имахме над 15 срещи. С Боби сме работили дружно и като диджеи. За Уитни не мога да кажа нищо неприятно, тя е толкоз прелестна, фина и добра... Тя беше доста скромна. Най-интересното е, че видеше ли пиано, сядаше на него и започваше да пее... Антъни Куин, Грегъри Пек, Антъни Хопкинс и София Лорен също са измежду моите другари.

През януари 2001 година бях на сватбата на Лайза Минели. Моите име е Онофрий и не е доста елементарно за изговаряне, само че Лайза доста бързо му откри цаката: „ Значи ти си Oно One, Oно Two, Oно Three, и стартира да се майтапи с мен. Тя има ужасно възприятие за комизъм!

Снимка: Личен списък - А по какъв начин се запознахте с Краля на попа?

Същия този ден се оказва съвсем инфарктен за мен, тъй като предстоеше запознанството ми с още един исполин в поп музиката. Звънна се на вратата и влязоха двама телохранителя, високи колкото дрешници. Между тях беше... Майкъл Джексън. Аз безусловно се вцепених. Останах си на стола и не знаех нито къде се намирам, нито какво да върша... Тогава Франко Неро ми сподели: „ Роберто, не ме излагай. Стегни се “. Аз в действителност блокирах от многото изненади.

Майкъл влезе и седна, толкоз елементарен и дребничък, сред нас. Той беше очевидец на сватбата на Лайза. След това се обърна към мен и ме попита от къде съм. Отговорих му единствено с една дума - Рим. Той сподели: „ Обичам две неща в Рим – самия град и маестро Дзефирели, един от най-големите режисьори “. Аз още веднъж настръхнах, тъй като за мен това беше необикновено огромна чест. „ До 20 дни ще направя едно огромно шоу, отдадено на Jackson 5. Искаш ли да дойдеш? “, попита ме Джако и даде предложения на мен и на Франко Неро. Сред присъстващите на това шоу бяха всички в стаята, плюс Марлон Брандо, Елизабет Тейлър и доста други. Там имахме опцията да запишем мини документален филм, който към този момент показахме в Италия. Надявам се, че тази година ще можем да го разпространим в целия свят.

- С някоя от тези същински звезди успяхте ли да завържете същинско другарство или останахте просто положителни познати?

С Лайза Минели сме другари. Но максимален другар бях с Антъни Куин. С Уитни също се виждах доста пъти и сред нас се роди някакво другарство. Майкъл беше звезда с основна писмен знак, от друга планета. Когато си до него, ти просто усещаш дистанцията сред двама ви. Той беше доста огромен, прекомерно огромен за всички нас. Дори когато влизаше в къщата на своя продуцент, той блестеше като същинска звезда. След като срещнах Майкъл Джексън, разбрах какво е да си съумял и какво е да си звезда. Защото има доста съумели хора в този живот, само че малко на брой са звезди.

- Какво може да погуби един гений?

Алкохолът, дрогата и депресията! Никой не трябва да ги позволява до себе си. Франко Неро споделяше: Това, което би трябвало да ядеш, са бисквити и картофи (Смее се). Бъди непретенциозен и не се лигави.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР