Диана Найденова свали 15 килограма Диана Найденова ударно се втали. Нейни

...
Диана Найденова свали 15 килограма
Диана Найденова ударно се втали. Нейни
Коментари Харесай

Диана Найденова ударно се втали

Диана Найденова смъкна 15 килограма
Диана Найденова стремително се втали. Нейни колежки са забелязали, че е смъкна най-малко 15 кг. Водещата е влезнала във форма. Говори се, че Диана е постигнала забележителните резултати с помощта на житния пост на Петър Дънов.

Така тя към този момент наподобява надалеч по-слаба и по-стройна. Промяната във външния тип на Найденова е настъпила доста скоро. Тя съответствува с интервала, в който доста звезди, а и доста елементарни хора, са се подложили на житния режим.

Според него би трябвало 10 дни да се одобряват 100 грама пшеница, три ябълки, три лъжици мед и девет ореха. При такива количества храна се отслабва доста бързо. При този режим хората би трябвало да се откажат от цигарите, алкохола, кафето и всички чайове, с изключение на от билковите.

Запознати настояват, че Диана Найденова се е подложила на същия режим и по този начин постигнала стремежи резултат да смъкна непотребните килограми от себе си. Водещата в никакъв случай не е била „фиданка“, само че в случай че продължава да смъква килограми с такова движение, скоро ще влезе в категорията на най-стройните си колежки в малкия екран.
 Диана Найденова смъкна 15 кг с житния режим на Петър Дънов сн. YouTube
Диана Найденова смъкна 15 кг с житния режим на Петър Дънов сн. YouTube

Преди години Найденова стартира да дебелее стремително. Имаше миг, в който съвсем беше стигнала 100 кг и продължаваше да качва. Тя постоянно отсъства от личното си предаване „Карай направо“, а това кара хората да приказват, че водещата има здравословни проблеми.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР