Диана Димитрова ще влезе в ролята на модел в предстоящите

...
Диана Димитрова ще влезе в ролята на модел в предстоящите
Коментари Харесай

Д-р Огнянова става модел в „Откраднат живот“

Диана Димитрова ще влезе в ролята на модел в идните епизоди на „ Откраднат живот: Критична точка “. Актрисата ще облече ефирни рокли, трансформирайки се в зашеметяваща муза, а мястото на фотосите ще бъде повече от нетипично.

„ Красотата на доктор Огнянова не може да остане незабелязана даже и в лекарска престилка. Необичаен клиент ще я предизвика да излезе от познатото амплоа “, разясняват от продукцията.

Тази седмица почитателите на хитовия български медицински сериал ще видят и следствията от случая с лекар Калин Генадиев. Един от най-успешните лекари на МБАЛ „ Св. Кирил “ ще осъзнае, че ще остане имобилен и животът му фрапантно ще се промени. Наталия ще се изправи пред голямата компликация да овладее страстите на Калин, а инвалидната количка ще се окаже сложен, само че неминуем избор в неразбираемото бъдеще на младото семейство.

Инцидент прекатурва живота на Калин Генадиев

Напрежението сред лекар Хинова и доцент Мазов ще продължи да нараства, а основният забъркан ще бъде още веднъж Ваня. Междувременно бремеността ѝ ще попадне в сериозната точка, която ще предизвика готовност в незабавното поделение.

Сурогатна майка шантажира Мазови в „ Откраднат живот “

Верижка с кученце ще бъде разменна монета сред доктор Тасев и Ина Фотева. Двамата ще продължат да се сближават, разкъсвани от разсъдъка и желанието за фамилиарност. В разплитането на взаимоотношенията в болничното заведение присъединяване още веднъж ще вземе дамата, която бди над лекарите – сестра Жекова.

Как ще се оправи Калин Генадиев с едно от най-големите тествания в живота си? Ще се задълбочат ли връзките сред Ина Фотева и доктор Тасев? – Зрителите ще раберат в новите епизоди на „ Откраднат живот: Критична точка “ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР