„Диалогът със Столичната община през последните години е един от

...
„Диалогът със Столичната община през последните години е един от
Коментари Харесай

КТ „Подкрепа” застава зад Йорданка Фандъкова за кмет на София

„ Диалогът със Столичната община през последните години е един от най-хубавите. Малко са градовете, с които работим по този метод. Заинтересовани сме развиването на София да продължи.” Това сподели Димитър Манолов, президент на Конфедерацията на труда „ Подкрепа”, на среща с претендента за кмет на София Йорданка Фандъкова, издигната от коалиция ГЕРБ-СДС, оповестиха от ГЕРБ.

„ Заедно взехме значими решения, водихме договаряния и имаме разговор в тежки сфери като превоза, опазването на здравето, образованието”, уточни още Манолов. Той сподели, че добре помни каква е била София преди и добави, че хората виждат смяната и тя би трябвало да продължи.

„ Заставам пред вас с лицето си, с биографията си, с ясна стратегия и цели за града. Аз не давам обещание, а поемам задължения, които мога да изпълня”, сподели Йорданка Фандъкова. Тя уточни, че има стратегически за града планове, чиято реализация би трябвало да продължи. „ Аз мога да подсигурявам това – с опит, явен ангажимент за финансиране “. Това е разширението на метрото и обвързването му със системата на довеждащия превоз, построяването на околовръстния път и вътрешните кръгове, връзките със северните елементи на града. Закупуването на дребни електробуси, които ще минават през кварталите и ще водят към метрото, е стъпка за понижаване на трафика, превръщането на градския превоз в по–предпочитан и мярка за по-чист въздух. Приоритет е работата в кварталите и продължава строителството на нови детски градини с акцент върху яслите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР