Диабетът е изключително коварна болест – причините за възникването й

...
Диабетът е изключително коварна болест – причините за възникването й
Коментари Харесай

Време е да стабилизирате кръвната си захар без никаква „химия“, трябват ви само тези две съставки

Диабетът е извънредно подла болест – аргументите за възникването й са генетическо влечение и съществуване на мощно стресиращ фактор, или живот в непрекъснат стрес при вреден метод на хранене и неявяване на задоволително физическо натоварване. Диабетът постепенно, само че непреклонно подкопава здравето ни, немалка чест от хората са склонни да не обръщат внимание на нормалните признаци, които по никакъв начин не са малко: отмалялост и лесна уморяемост; мощна жажда; засилено уриниране; нараснал апетит; затруднено и забавено зарастване на рани; чести гъбични инфекции на гениталиите, кожни инфекции (циреи, „ гнойни пъпки “), инфекции на пикочните пътища; замъглено виждане;- променено умствено-психично състояние; кетоацидоза промени в киселинно-алкалния състав със съществени последици за работата на всички клетки…

Затова ви съветваме – контролирайте постоянно равнището на кръвната ви захар!
АКО ПРИ ТЕСТА Е НАД 7 MMОL/L – Търговско отделение БОЛНИ съдебна техническа експертиза ОТ ДИАБЕТ ТИП 2 И СЛЕДВА НЕЗАБАВНО ДА ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ.
Лекарите ще ви предложат куп хапчета, само че преди да заредите организма си с тези химикали, пробвайте една доста простичка рецепта! Тя се състои в следното: в следобедно време сварявате твърдо едно яйце; обелвате го деликатно и с вилица направете дупки по белтъка на няколко места; сложете по този начин надупченото яйце в купа с оцет и го оставете да престои през нощта.

На сутринта, откакто изпиете чаша топла вода с лимон – изяжте яйцето! И по този начин ден след ден – посредством този нищо неструващ ви режим ще задържите равнището на кръвната ви захар на безвредно равнище! Не се колебайте, сварете първото яйце още този следобяд и след не повече от месец – кръвната ви захар ще бъде към този момент към 6 mmоl/l.
Предотвратяване на болестта
Изборът на здравословен метод на живот може да ви помогне да предотвратите преддиабетно сътояние и прекосяването му в диабет от втори вид – даже в случай че в фамилията ви има хора с диабет, написа zdravalnik.bg.

Съветите ни са
Яжте здравословни храни, като избягвате прекомерно обработени храни с висок период на валидност, остатък от сладки работи, изкуствени подсладители и подсладени течности
Бъдете физически дейни постоянно
Опитайте се да свалите непотребните килограми посредством хранене и физическа интензивност.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР