Дейвид и Виктория Бекъм, не само бяха сред звездните гости

...
Дейвид и Виктория Бекъм, не само бяха сред звездните гости
Коментари Харесай

Семейство Бекъм сложи край на приятелството си с Меган и Хари

Дейвид и Виктория Бекъм, освен бяха измежду звездните посетители на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, само че и намерено подкрепяха актрисата, когато стана част от кралското семейство на Англия.

Е, по всичко проличава, че с близкото им другарство към този момент е завършено, а провинен за краха на връзките им е посочена точно херцогинята на Съсекс. Британската преса разкри, че Меган хвърлила мерника на Бекъмови, обвинявайки ги, че скрито разкриват елементи за живота им с Хари на медиите. Разбира се, това освен сложило Дейвид и Виктория в потрес, само че и същински ги вбесило, като двамата взели безапелационното решение, че с другарството им с херцозите към този момент е завършено.

Че има провал във взаимоотношенията сред двете звездни фамилии се заприказва, откакто Меган и Хари не бяха поканени на сватбата на най-големия наследник на Бекъмови - Бруклин. Брат му принц Уилям и Кейт Мидълтън на собствен ред са били измежду поканените, само че общително отказали.

Липсата на херцозите се видя и при оповестяването на Лео Меси за новата звезда в тима на Дейвид - " Интер Маями ", като дебютът на аржентинеца беше проследен от десетки звездни лица на стадиона.

 
Снимка: Getty Images
 

Медиите означават, че това не е първият път, в който Меган Маркъл завършва връзки с другари от предишното си, с цел да гради нови с известни лица, които могат да й оказват помощ да просперира в Щатите. Така, в близкия й кръг са към този момент Опра Уинфри и приятелката й Гейл Кинг, колежката им Елън Дидженеръс и други

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР