Действията на руските шпиони и подривници се покровителстват на най-високи

...
Действията на руските шпиони и подривници се покровителстват на най-високи
Коментари Харесай

Полк. Диман Георгиев: Кой замаза и прикри инцидент с руски дипломати, допуснати до американски разузнавателен дрон?

Действията на съветските шпиони и подривници се покровителстват на най-високи равнища в българската държа, а при пробиви на сигурността, вместо осъдени има покачвания в чин и служба. Това съобщи „ оПозиция “ полковникът от запаса Диман Георгиев, специалист по интернационална и национална сигурност, член на Атлантическия съвет на България. Той напомни емблематичен случай с аварирал преди три години американски разследващ дрон, който е трябвало да бъде охраняван от „ Военна полиция “, само че до него съумяват да стигнат и хора от съветското посолство, с цел да съберат нужната им информация. Вместо следствие и санкции, казусът е потулен с въздействие от най-високо равнище, а виновният офицер в следствие е нараснал.

Полковник Георгиев упорства за оставката на президента Румен Радев, който съгласно него е повода за замазването на доста скандални случаи, свързани с националната ни сигурност, а сега е заел позиция против дейностите на държавното управление за изгонването на 70 съветски дипломати и фамилиите им. Така действително се обслужват непознати ползи.

Вярвам на ДАНС, там работят експерти, които си правят съзнателно работата и работят интензивно против съветското въздействие в родните институции.
Какви още пробиви в специфичните служби разкри полковникът – вижте изявлението.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР