Действително съм любопитен как ще управляват хора, загубили изборите по

...
Действително съм любопитен как ще управляват хора, загубили изборите по
Коментари Харесай

Борисов от Пампорово: Който вади нож, от нож умира ВИДЕО

Действително съм любопитен по какъв начин ще ръководят хора, изгубили изборите по един жесток метод, съобщи някогашният министър председател

Защо през 2009 година избраха дясна партия, с национални полезности, мощно вярваща в Бога, с християнската полезности, а тези от други етноси и религии видяха в нас приемливост. Повече от всеки път ГЕРБ се нуждае от идеология. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов онлайн включване във Фейсбук, където се излъчва конференция на партията в Пампорово.

Действително съм любопитен по какъв начин ще ръководят хора, изгубили изборите по един жесток метод. Как водачи на партии, сринали се на изборите, ще бъдат вицепремиери и министри – водачи, които техни гласоподаватели желаеха оставките им, понесоха най-ниските резултати в историята си, в този момент ще управляват; партии, които са рекордьори и за 2 месеца в изборите са се сринали с 15-20%, попита Бойко Борисов.



Той цитира думи от Библията: " Който вади нож, от нож умира ". И прикани симпатизантите и деятелите на ГЕРБ да не подхождат с ненавист, а с приемливост. Християнските полезности е в темела, в основата на тази партия. Призова да не се отива в прекаленост.

" Мисля, че център-десни партии няма с изключение на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ". По думите му, даже гласоподавателите на ДСБ са санкционирали партията си, тъй като са преговаряли с Българска социалистическа партия и влизат де факто с ръководство с тях.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР