Действащият носител на титлата на България по волейбол за мъже

...
Действащият носител на титлата на България по волейбол за мъже
Коментари Харесай

ВК Нефтохимик 2010 Бургас покани феновете на първата тренировка за новия сезон

Действащият притежател на купата на България по волейбол за мъже ВК Нефтохимик 2010 кани почитателите на първата подготовка за сезона. Шампионското занятие, което ще събере за първи път дружно съвсем целия състав на бургазлии, ще се бъде намерено за последователите.

То ще се организира във вторник (15 август) от 18:00 часа в дома на Нефтохимик - зала " Младост ", където на 2 май тази година отбора победи за шести път в шампионата на страната ни.

От тима за идния сезон, който започва в уикенда на 20 октомври, ще отсъстват либерото Симеон Добрев, който е с националния тим на България, както и диагоналът Мурад Хан, зает с представителния отбор на Пакистан.

Титулярният капитан Георги Петров е във финалната фаза на възобновяване си от контузията, получена в хода на шампионската акция.

На разположение на старши треньора Атанас Петров би трябвало да бъдат разпределителите Иван Станев и Светослав Станков, диагоналът Венелин Кадънков, посрещачите Стефан Иванов и Виктор Недялков, централните блокировачи Стеван Симич, Венцислав Рагин, Денис Чавдаров и Александър Кордев и либерото Ясен Петров, брат на Жоро Петров.

В понеделник пък ще бъде показано и последното ново попълнение в редиците на ВК Нефтохимик 2010 за сезон 2023/2024.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР