Дейна Уайт продължава твърдо да вярва, че Хабиб Нурмагомедов ще

...
Дейна Уайт продължава твърдо да вярва, че Хабиб Нурмагомедов ще
Коментари Харесай

Дейна Уайт все още вярва, че Хабиб ще се бие

Дейна Уайт продължава твърдо да има вяра, че Хабиб Нурмагомедов ще се завърне в UFC. Непобедения първенец от Дагестан приключи кариерата си, откакто победи Джъстин Гейджи през октомври 2020 година в Абу Даби. " The Eagle " усили серията си на 29-0 в ММА и показа, че не желае да се бие без татко си, който умря преди близо година.

Президента на UFC обаче упорства, че Хабиб ще се завърне, с цел да се бие, макар че Нурмагомедов отхвърля.

Уайт разкри, че ще вземат купата на Нурмагомедов, с цел да може бойците от топ 7 на лека категория да се бият за нея. Този, който стане първенец щял да примами Хабиб да се завърне.

Ето какви още теории споделя Дейна Уайт:

" Ако погледнете ранглистата на лека категория ще видите, че Порие е номер 1, а номер 7 е Рафаел дос Аньос. Има доста борби, които да създадем с бойците от 1 до 7 в ранглистата. Тези бойци ще решат кой ще бъде новият първенец. Чакат ни невероятни борби сред тези бойци, които ще излъчат нов първенец.

Хабиб не желае да задържа категорията и не го прави, само че тези момчета би трябвало да стартират да се бият. Чух по какъв начин споделят, че Порие би трябвало да бъде първенец в лека категория. Хабиб смаза Порие, Гейджи и Макгрегър. Няма по какъв начин да кажеш този или оня би трябвало да бъде първенец.

Бойците би трябвало да се бият, с цел да го излъчат. Хабиб може да приказва каквото желае, само че аз имам вяра, че ще се бие. Аз имам вяра в това и той го знае. Хабиб ще се бие с този, който стане първенец. Той ненавижда Конър и в случай че Макгрегър мине през това и завоюва купата, тогава Хабиб ще се бие с него. Наистина го имам вяра. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР