Девствен съм! Нямам гадже, няма и да се женя, не

...
Девствен съм! Нямам гадже, няма и да се женя, не
Коментари Харесай

Ванката от „Шоуто на Слави“: Девствен съм, живея с две кучета

" Девствен съм! Нямам гадже, няма и да се бракосъчетавам, не пия, не пуша, пребивавам с две кучета. "   Така, къде на смешка, къде в действителност, показа 55-годишният любим на почитателите Иван Атанасов-Ванката от " Шоуто на Слави ". Симпатичният реквизитор е индивидът, който пръв научава кой ще е новият посетител в предаването, с какво да му бъде от изгода и по какъв начин да угоди на основния си началник - Слави Трифонов. Именно с тази концепция Ванката ще тръгне и на записа на предаването в неделя, който ще се излъчи в понеделник - на 10 септември.

В живота си и до момента Ванката съблюдава стоманения принцип, че не би трябвало дасе заглежда по колежките, въпреки скрито да е бил влюбен в балерина от балета.  " Но Слави сподели да не ги виждам с такива очи на влюбен и по този начин... мина ми ", изяснява пред екипа " сладурът " на Слави.

Иначе несъмнено Атанасов е добра партия - с изключение на къщата на 100 квадрата той не преяжда и е безпределно спокоен . " Е, случва се от време на време поулицата да ме заговорят разнообразни девойки и да ми подвикват да се обърна, но аз се върша, че не им обръщам внимание ", признава Ванката. " Аз съм непретенциозен човек, не обичам да приказвам за себе си. Освен това имам персонална възбрана да приказвам за шоуто ", стартира срамежливо Ванката. Поради противоположната си захапка и малко необичайно наречие постоянно сътрудниците му го бъзикат, само че той държи на подбив. " Адски честен мъж, на който аз съм импресарио и от в този момент го виждам по какъв начин ще води някой конкурс за хубост ", смее си и Георги Милчев-Годжи, който е от обичаните сътрудници на Ванката.

Иван Илиев Атанасов е приключил за шести разряд заварчик. Със Слави сезапознава през есента на 1995 година, когато отива като помощник-реквизиторв " Каналето ". Вика го Димитър Каролев. Още тогава се справил без нито една издънка. Всички от екипа на Слави са безапелационни, че на Ванката може да се разчита безусловно. " Верен съм до гроб на Трифонов и каквотои да ме питате, няма да ви кажа за него ", към този момент съществено изяснява Атанасов. Кълне се, че Дългия е най-хубавият шеф, който в миналото е имал, и в никакъв случай няма да го напусне, в случай че Слави не го изрита. Понеже работата му е да намира всякакви неща, от време на време се постанова да ги прави и самичък - постоянно е дърводелец, ковач, готвач. Веднъж даже направил погача. Взел от магазина брашно, яйца, квас, сол и по рецепта на майка на другар замесил тесто, написа " България Днес ".

Според сътрудниците му Ванката заслужава да му напишат ария и към този момент са подготвени с текста й. Иначе реквизиторът на Слави не си пада многопо чалгата, най-много тъй като живее в квартал, където се слуша най-вече такава музика - " Христо Ботев ". " Обичам повече блус, класика, нещо по-модерно ", безапелационен е Иван. В свободното си време избира да готви и върви за риба с другари. Най-голямото парче, което е улавял, е еднокилограмов шаран на язовира в Ихтиман. Има сбирка от повече 40 готварски книги, като може да направи всякаква гозба, само че най-обича да готви за някой различен. " Най-много сготвям на кучетата си ", споделя Ванката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР