Деветият и засега последен епизод на шоуто по bTV Гласът

...
Деветият и засега последен епизод на шоуто по bTV Гласът
Коментари Харесай

Грандиозна шашма в „Гласът на България“ прецака Соня


Деветият и към този момент финален епизод на шоуто по bTV „ Гласът на България “ завърши с колосална шашма.

 

Победителката Жаклин Таракчи завоюва с машинация откакто водещият Иван Тишев прецака считаната за любимка Соня Михайлова. След осъществяване на Соня, той прикани почитателите й да гласоподават за нея с есемеси, само че вместо да разгласи номерът й, разгласи този на Жаклин. Така след това Соня отпадна, а Таракчи сграбчи огромната премия.

 

Така и не излиза наяве дали грешката на Тишев е била инцидентна или по авансово написан сюжет за замяна на зрителския избор, в който се дефинира спечелилият в шоуто.

Фактите обаче демонстрират недвусмислено, че прецаквацията на Соня е пристигнала от сцената на предаването.

 

На крачка от финала 24-годишната певица от ромски генезис, която завоюва сърцата на феновете с брилянтните си осъществявания на български национални песни и бе измежду четиримата любимци, класирали се на втория от общо три кръга до финала на предаването, бе прецакана крепко.

 

В този извънредно значим стадий от предаването, Соня извърши „ химна “ на българските емигранти „ Я кажи ми, облаче, ле бяло “. Треньорката й Галена означи, че тази ария безспорно ще развълнува всички българи и чака доста гласове за Соня.

Въпреки вълнуващото й осъществяване обаче, Иван Тишев унищожи всичките й шансове за победа.

 

По този метод Соня стана първата отпаднала от този стадий на надпреварата, класирайки се на четвърто място, въпреки от самото начало да бе любимка на феновете.

Другият изнемощял бе Александър Петров – също от тима на Галена.

До финала стигнаха Жаклин Таракчи от тима на Дара и рокерът Калоян Николов от тима на Любо Киров. Жаклин победи.

 

След случката на формалната страница на шоуто се развихри същинска стихия от отрицателни мнения и претенции за преразглеждане на резултатите. Феновете на предаването упорстват то да бъде спряно и даже ги дефинират като измамници. Според една от зрителките, в случай че грешката не е била нарочна, е редно резултатите да се ревизират.

 

И въпреки рецензиите към предаването да не стопират, казусът се счита за завършен и победителка е Жаклин Таракчи. Мнозина обаче не могат да я одобряват за действителен победител, защото съгласно тях всичко е авансово режисирано.

 

И до момента в който абсурдът се вихри с цялостна мощ от bTV се бият в гърдите, че са били в пъти по-гледани от Нова тв, която излъчи мач от международното по футбол на гърба на музикалното шоу.

Не може да се отхвърли също по този начин, че Дара заложи на доста мощен сътрудник за Жаклин – Михаела Филева, до момента в който Галена се издъни с избора на сътрудник за Соня – чалга звездата Меди, въпреки момичето от с. Брежани да съобщи многократно, че желае да се занимава с национална музика.

 

Освен това Галена наподобява съзнателно акцентира и ромския й генезис освен с избора на сътрудник, а и песента на Софи Маринова Единствени, която Соня и Меди извършиха. Мнозина се запитаха за какво е било нужно Соня да пее чалга, вместо национална музика. И въпреки гафът на Галена да не съумя да прецака Соня, то този на Иван Тишев съумя и още по какъв начин.

Източник: Уикенд

 


Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР