Девети пакет от санкции срещу Русия се обсъжда от ЕС.

...
Девети пакет от санкции срещу Русия се обсъжда от ЕС.
Коментари Харесай

Европейският съюз подготвя девети пакет от санкции срещу Русия

Девети пакет от наказания против Русия се разисква от Европейски Съюз. Това съобщи през днешния ден ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен по време на посещаване във Финландия, съобщи организация " Ройтерс ".

„ Работим интензивно, с цел да ударим Русия там, където боли, с цел да отслабим още повече нейния потенциал да води война против Украйна и мога да разглася през днешния ден, че работим с цялостна мощ по 9-ия пакет от наказания “, добави ръководителят на Европейската комисия. Тя е уверена, че доста скоро ще бъде утвърдена световната горна граница на цените на съветския нефт с Г-7 и други огромни сътрудници.

“Няма да се успокоим, до момента в който Украйна не надделее над Путин и неговата противозаконна и варварска война “, сподели Урсула фон дер Лайен.

Днес министрите на енергетиката на страните от Европейския съюз ще обсъдят в Брюксел ново предложение за ограничение на цената на природния газ, до момента в който тематиката продължава да провокира различия в Общността, съобщи DPA.

Европейската комисия показа по-рано тази седмица предложение за ограничение на цената на газа, търгуван в Механизма за прекачване на благосъстоятелност в Нидерландия (TTF), който служи като насочна точка за доста преводи с природен газ в Европейски Съюз.

Таванът би трябвало да влезе в действие автоматизирано върху фючърса на газа за месец напред, в случай че цената надвиши 275 евро (283,9 долара) за мегаватчас за две седмици и спредът (разликата - бел. ред) по отношение на световните цени на втечнения природен газ е 58 евро или по-висок.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР