Детското отделение към МБАЛ - Ботевград получи първите дарения от

...
Детското отделение към МБАЛ - Ботевград получи първите дарения от
Коментари Харесай

Даренията от кампанията, в която се включи и Балкан, вече са факт

Детското поделение към " МБАЛ - Ботевград " получи първите дарения от благотворителната акцията за събиране на пластмасови, железни капачки и стотинки,в която се включи и БК Балкан.

Кампанията " Малко от всеки = доста за всички " се организира от октомври до 15 декември 2018 г, а задачата ѝ бе събиране на средства за закупуване на инсталация за детското поделение в града.
 Снимка 267492
Източник:

" В " Арена Ботевград " бяха поставяни непрестанно шишета, в които събирахме всекидневно капачки от тренировки и мачове, а доста от вас също способстваха като фенове на срещите ", написа формалният уебсайт на баскетболния Балкан.

Близо 4300 лв. бяха събрани от акцията. С част от тях досега са закупени четири ултразвукови инхалатора и нова аспирационна помпа за Детското поделение в " МБАЛ - Ботевград ". Предстои да бъдат дарени 25 нови комплекта детско спално долни дрехи и олекотени завивки. Закупени са и четири стойки за системи. Кампанията бе с извънреден мащаб в Ботевград като в нея се включиха десетки жители, представители на дребния и междинен бизнес, разнообразни институции, както и повече от половината тимове в НБЛ - Балкан, Спартак (Плевен), Рилски състезател, Левски Лукойл и Ямбол.
 Левски Лукойл разгроми Балкан (Ботевград) в зала
Левски Лукойл разгроми Балкан (Ботевград) в зала " Универсиада "

Балкан към този момент си бе обезпечил класиране в идната фаза на турнира
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР