Детска градина №1 Ведрица“ представи проекта Европейска квалификация на педагогически

...
Детска градина №1 Ведрица“ представи проекта Европейска квалификация на педагогически
Коментари Харесай

ДГ „Ведрица“- Благоевград представи свой проект по програма Еразъм+ във Валенсия

Детска градина №1 „ Ведрица “ показа плана „ Европейска подготовка на педагогичен експерти за придобиване на пълномощия за използване на нови способи в педагогическото взаимоотношение с деца 3-7години “ в град Валенсия, Испания.
 3  45046159_2105649439764071_7842635244845924352_n  1
Осъществената подвижност от пет педагогичен експерта от ДГ №1 „ Ведрица “ в гр.Валенсия, Испания бе обвързвана с придобиването на нови пълномощия и е вероятност за бъдещи професионални връзки с педагози от Европа, оповестиха от общината. Визитите се реализираха в разнообразни просветителни центрове и учебни заведения, където педагогическите експерти от ДГ №1 „ Ведрица “ гр.Благоевград се срещнаха с други подходи на взаимоотношение в действителна работна среда; с разнообразни способи на работа; с организацията на просветителната работа. По време на визитата в Испания, педагозите от ДГ „ Ведрица “ участваха в действителна работна среда на взаимоотношението на педагогическите експерти и различен личен състав с родителите.

На работна среща с шефовете от всички детски градини в Благоевград, представители от ДГ „ Ведрица “ описаха за споделените практики, обмяната на опит в Испания и събраната потребна информация. По време на срещата беше показан и логаритъм за кандидатстване по стратегия Еразъм+. Предстоят срещи с учители от община Благоевград и региона, на които ще бъдат публикувани положителните практики и технологията на писане на план по Еразъм+. Срещите с шефове и учители целят да бъдат стимулирани за присъединяване в подвижности, с цел да усетят нуждата да измерят своите компетентности и надградя своите професионални качества и познания на европейско равнище.

Проект „ Европейска подготовка на педагогичен експерти за придобиване на пълномощия за използване на нови способи в педагогическото взаимоотношение с деца 3-7години “ се осъшествява по стратегия Еразъм +. Основната цел на плана е придобиване на нови умения и пълномощия от педагогическите експерти, ориентирани към използването на най-хубави практики и новаторски способи за разкриване на креативните заложби у децата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР