Децата са най-прекрасното нещо на света. Когато една двойка разбере,

...
Децата са най-прекрасното нещо на света. Когато една двойка разбере,
Коментари Харесай

3 ЗОДИИ, които ще разберат, че очакват ДЕТЕ през ПРОЛЕТТА

Децата са най-прекрасното нещо на света. Когато една двойка разбере, че доста скоро й следва да държи в ръце едно малко и почтено създание, животът й се трансформира вечно.
Отглеждането на дребните съкровища е интервал, който никой не би желал да изтрие от съзнанието си. Трудно може с думи да се опише насладата, любовта, паниката, страха и отдадеността на една майка.
3 са зодиите, на които им следва напълно скоро да научат положителната вест.
Ето кои са те:
Везни
 Зов за помощ: 4-месечно бебе се нуждае от помощ, оставено е единствено в болница Зов за помощ: 4-месечно бебе се нуждае от помощ, оставено е единствено в болница
Историята на 4-месечно момиченце трогна хиляди в обществените мрежи. Детето е с диагноза хиперинсулинова хипогликемия и за него се грижат...
Много от представителите на зодиака отдавна насам са в тръпнещо очакване да чуят рева на своето новородено дете. Те тайничко си мечтаят да държат две дребни ръчички и да се вглеждат в две цялостни с обич очички.
Ето, че най-сетне молитвите им са чути и те ще бъдат родители. Много евентуално е да се появят на бял свят не едно, а цели две дребни същества, които да осмислят живота на Везните.

Овен
Овните са идващите представители, на които им следва да бъдат родители. Очаква се напълно скоро да видят тези две незабравими чертички. Това ще промени мисленето им и ще ги накара да се усещат безпределно щастливи.
 4 зодии, които доста скоро ще се снабдят с рожба 4 зодии, които доста скоро ще се снабдят с рожба
Няма нищо по-хубаво от това да бъдеш родител. Децата са слънцето в живота ни. Те ни зареждат с позитивна сила и ни карат да се усм...
Очаква се на бял свят да се появи мъжка рожба, която да заплаче в скута на майките Овни.
Скорпион
Макар да не си го признават, доста от Скорпионите се молят да получат опцията да бъдат родители. Те обожават децата и сигурно ще са съвършени в тяхното развъждане. Все още обаче не са получили тази опция и в дома им не се чува детска шум.

Звездите обаче са решили да ги изненадат напролет. Ето, че ориста си знае работата и напълно скоро дребните дрешки и бебешки играчки ще заринат дома на Скорпионите!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР