Децата са най-голямото щастие на този свят, най-големият дар и

...
Децата са най-голямото щастие на този свят, най-големият дар и
Коментари Харесай

Жена осинови момченце и 20 години по-късно животът й буквално се преобърна

Децата са най-голямото благополучие на този свят, най-големият подарък и щастието, което реализираме с тяхната поява, просто не може да бъде разказано. Но от време на време има случаи, в които родителите не са подготвени да се оправят с тежестта на този подарък. Те не желаят това благополучие в живота си и са подготвени да го захвърлят с лека ръка, оставяйки своите почтени деца в институции, в които някой различен да поеме грижата за тях. И след които няма да ги видят в никакъв случай повече. Ингеборг Макинтош е жена, която по една или друга причина не е съумяла да се снабди със лично дете.
Въпреки това обаче тя в никакъв случай не се отхвърля от концепцията си да стане майка, по тази причина същинското благополучие настава в живота й, когато получава опция да осинови дребния Джордан.

Всичко върви добре, до момента в който един ден, 20 години по-късно, не й бива сложена страшна диагноза, а точно заболяване на бъбреците, при което, с цел да оцелее, би трябвало да й бъде трансплантиран един бъбрек.
Щом схванал какво се случва, осиновеният й наследник незабавно се подложил на тест,
за да разбере дали неговият бъбрек е съчетаем с тялото на майка му. Той не й споделил за проектите си, тъй като предполагал, че тя нямало да му разреши да изложи здравето си на риск поради нея.

Оказало се, че Джордан е подобаващ за донор и въпреки всичко съумял да убеди майка си да се подложат дружно на интервенция и да й подари своя бъбрек. Това бил неговият метод да й се отплати за всичко, което е направила за него – от осиновяването до непрекъснатите грижи, които към този момент 20 години полагала за него.
Операцията минала сполучливо и след нея всичко се развило както би трябвало. А Джордан най-накрая бил спокоен, че уместно се отплатил за всичко, което Ингеборг е направила за него. Защото както тя избавила живота му преди време, по този начин в този момент и той съумял да избави нейния.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР