Децата, родени с финансовата подкрепа на общинския фонд Ин витро

...
Децата, родени с финансовата подкрепа на общинския фонд Ин витро
Коментари Харесай

Децата, родени с подкрепата на общинския фонд Ин витро в Разград, празнуваха заедно 1 юни

Децата, родени с финансовата поддръжка на общинския фонд " Ин витро " в Разград,празнуваха дружно Първи юни, оповестиха от общинската администрация. На тържеството, проведено още веднъж след две години спиране, участваха с родителите си част от малчуганите, родени благодарение на общинската стратегия.

Кметът Денчо Бояджиев пожела на децата да са здрави, да порастват щастливи и обичани, доста да радват своите родители, баби и дядовци. 

Празничното събитие почете и заместник-кметът Хабибе Расим. Тя е ръководител на комисията за подкрепяне на кандидатстващите двойки.

Общинското управление зарадва малчуганите с торта с претекстове за празника, както и сладки и солени вкуснотии. Всяко от присъстващите деца получи ваучер за покупка от магазин „ Смехоран “, откъдето ще може да си избере подаръка за Първи юни. Родителите на отсъстващите деца ще получат ваучерите в допълнение. 

В Разград самодейността за поддръжка на двойки с репродуктивни проблеми се осъществя от 2012 година, като всяка година в бюджета на общината се планува сума, избрана за подкрепяне на инвитро процедури.

Благодарение на процедурите до момента са родени 19 деца. Най-голямото е на 8 години, а най-малките са момчета-близначета, родени в края на май тази година. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР