Децата от Академия ЦСКА, родени през 2009-а година спечелиха силния

...
Децата от Академия ЦСКА, родени през 2009-а година спечелиха силния
Коментари Харесай

Юношите на ЦСКА - София първи на силен турнир в Гърция

Децата от Академия ЦСКА, родени през 2009-а година завоюваха мощния футболен шампионат " Road to Salonica Cup ", който се организира в гръцкия град Солун сред 18-и и 20 април, написа формалният уебсайт на " алените ".

" Възпитанците на старши треньора Мартин Митов завоюваха безапелационно предварителната си група с актив от три изразителни победи и едно тъждество. На полуфиналите алените надиграха и отстраниха с 1:0 мощния отбор на ПАОК (Солун). Попадението означи Владислав Величков, който се възползва от асистенция на Любомир Праматаров. 

В борбата за трофея младите армейци надвиха с 5:4 след осъществявания на дузпи над връстниците си от Посидонас (Игуменица). В постоянното време дуелът приключи при нулево тъждество. Голмайстори на шампионата станаха Бранимир Яначков и Любомир Праматаров с актив от по 6 точни попадения, а още 5 гола добави Владислав Величков. Талантите ни родени през 2010 година финишираха на четвърта позиция в своята възрастова група! ", се споделя още в обявата на клуба.

фотография: cska.bg

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР