Децата на популярните личности също биват наказвани от родителите си.

...
Децата на популярните личности също биват наказвани от родителите си.
Коментари Харесай

Тежките ограничения, които София Копола налага на своята дъщеря

Децата на известните персони също биват наказвани от родителите си. В не изключително приятна фамилна обстановка попадна преди дни дъщерята на София Копола. Оказва се, че 51-годишната известна режисьорка е много строга във връзка с възпитанието и не прави взаимни отстъпки.
 Оскари 2023, Салма Хайек, Колин Фарел, Анди Макдауъл - звездите, които посетиха блестящото събитие с децата си
Когато децата на звездите са даже още по-неотразими

Известните персони, които посетиха Оскарите в компанията на своите наследници

София стигна даже до там да затвори Роми Марс в къщи и съвсем напълно да ограничи свободата ѝ. Но очевидно има причина за това - а точно своеволията на 16-годишната тинейджърка.

Вината на Роми се състои в това, че без да попита своите родители, е пробвала да пропътува дистанцията от Ню Йорк до Мериленд, наемайки... хеликоптер. Младото момиче даже влезе в обществената мрежа Тwitter, с цел да опише историята. " За мен водка, тъй като съм на земята ", стартира описа си в споделеното видео. " Взех кредитната карта на татко си и се пробвах да наема хеликоптер. Просто тъй като желаех да вечерям с моя другар ".

this tiktok of sofia coppola’s daughter… this means so much to me
— savannah ~* (@savbrads)
Нещата обаче са осуетени и Роми не пропуща да изрази и възмущение против майка си и татко си, които, съгласно думите ѝ, " в никакъв случай не са у дома ". Тя стига даже до там да дефинира кучето и своята детегледачка като " родители по заменяне ".

Тинейджърката признава и, че не ѝ е не е разрешено да употребява обществени мрежи. А повода, която показва е, че родителите ѝ " не желаят да бъде дете на непотизма ". Но очевидно профилът в Тwitter е някакво изключение. Или просто София Копола и брачният партньор ѝ не подозират за неговото битие.

Много хора реагираха на видеото и показаха мнение в секцията за мнения. Някой даже споделя част от изявление от 2017 година, в което София приказва пред The Guardian за децата си и тяхното образование. " Не желая дъщерите ми да бъдат изморени ", споделя тя тогава. " Никога не съм виждала смисъл да повеждам дребни деца на кино министър председатели и сходни публични събития. Искам просто те да имат детство. "

51-годишната София е омъжена за френския музикант Томас Марс (46), който е и татко на двете ѝ дъщери. Освен Роми, те споделят и Козима Марс (12), написа Hollywood Life.
 Родители, деца и признаците, които с времето демонстрират какъв брой доста си наподобяват едни на други
Знаците, които подсказват, че се трансформираме в своите родители

Неизбежно е

София е щерка на известния режисьор Франсис Форд Копола (83), известен с работата си във филмовата поредност " Кръстникът ". А самата тя има някои впечатляващи кино лентата като издадения през 2003 " Изгубени в превода " и " Мария Антоанета " от 2006.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР