Децата, които бяха отвлечени в кола в Дупница са на

...
Децата, които бяха отвлечени в кола в Дупница са на
Коментари Харесай

На 1 и 4 г. са децата в откраднатата от психичноболния кола в Дупница

Децата, които бяха отвлечени в кола в Дупница са на 1 година и 4 година, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Кюстендил.

Сигнал за случая е подаден в 12,15 часа от майката на децата. Тя оставила колата си " Тойота авенсис ", с двете деца в нея пред аптека и слязла. На таблото бил оставен и ключа за запалване на автомобила. В този миг зад кормилото седнал 39-годишен психическиболен мъж и потеглил пред ужасената майка. Тя незабавно се обадила на тел. 112. Започнали са заградителни мероприятия и след към 15 минути колата е спряна в кв. " Бешика ", посредством тампониране от две полицейски коли. Не се е стигнало до някакъв случай при прекъсването на откраднатия автомобил, добави шефът на ОДМВР – Кюстендил, Светослав Григоров.

Когато бил арестуван, мъжът обяснил, че е оставил оставил децата в местността Дренски хълм над Дупница, при параклиса " Св. Спас ". Там, на пътя децата били открити от служителите на реда в положително здраве. Имало е заплаха обаче да пострадат, тъй като са били до пътя, където минават коли.

" Задържан е за 24 часа. Той е недееспособен, не е използвал алкохол или опиати, само че има психологични проблеми. Не е оказал опозиция при задържането. Сега психиатър ще оцени моментното му положение ", изясни още шефът на ОДМВР Светослав Григоров. Мъжът не е познавал майката и инцидентно се е качил в колата, откакто е видял, че ключовете са на таблото.

Арестуваният е прочут на чиновниците на реда, като преди години открадна патрулка от двора на полицията и след това катастрофира.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР