Деца от различни паралелки на 4ОУ "Иван Вазов"-Монтана, извезаха уникални

...
Деца от различни паралелки на 4ОУ "Иван Вазов"-Монтана, извезаха уникални
Коментари Харесай

Деца дариха подвързии с шевици на библиотеката в Монтана /снимки/

Деца от разнообразни паралелки на 4ОУ "Иван Вазов "-Монтана, извезаха неповторими български шевици в подвързии, с които опаковаха 22 тома на Патриарха на българската литература Иван Вазов.
Книгите са изложени от 11 май в учебното заведение, а през днешния ден бяха дарени на Регионална библиотека "Гео Милев "-Монтана.
"Приехме ви като скъпи посетители с положителни планове ", посрещна девойките директорката Анелия Иванова-Тодорова и сервира признателен адрес за необичайния подарък.
“Чрез тази сбирка учители и възпитаници подаряват хубостта, пъстротата, насладата и символиката в българската шевица на деца и възрастни, на всички хора в Монтана, отправяйки посланието да обичан, тачим и милеем всичко българско и родно “, сподели директорката на учебното заведение Ваня Велизарова.
На 19 май в учебно заведение „ Иван Вазов “ в Монтана се организира дефиле на българската шевица, на което възпитаници и учители отдадоха респект към празника 24-ти май, облечени в носии и показаха и ръчно направени букви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР