Деца от общинския клуб по джудо "Кан Тервел", събирали средства

...
Деца от общинския клуб по джудо "Кан Тервел", събирали средства
Коментари Харесай

Благодарствено писмо за децата от Тервел, събирали средства за катедралата Нотр Дам

Деца от общинския клуб по джудо "Кан Тервел ", събирали средства за опожарената катедрала "Нотр Дам дьо Пари " във френската столица, получиха благодарствено писмо и покана да видят с очите си историческата забележителност, оповестява.

"Скъпи възпитаници от Тервел, за нас беше наслаждение да разберем, че сте събрали средства за нашата катедрала. Към днешна дата мисля, че за нашата катедрала към този момент има всички нужни средства, дарени от доста богати донори ", благодари Табо, президент на Асоциацията на клубовете по джудо в Париж, в писмо, огласено от младите джудисти.

"Всъщност, считам, че за вас, момчетата, ще бъде знаменателно, в случай че започнете час по-скоро да събирате средства за пътешестване до Франция, с цел да посетите нашия клуб. Мисля, че ще е отлично да сте наши посетители. Да учим дружно. А вие да имате шанса на видите "Нотр Дам " със личните си очи ", се споделя още в писмото на президента на асоциацията.

Младите джудисти от Тервел са изпратили скромни пожертвования след пожара с убедеността, че катедралата "Нотр Дам " ще бъде построена още веднъж, по същия метод, по който е била основана в началото - със силата, духа и вярата на доста хора.

"Приемете и от нашата мощ, дух и религия ", написаха тогава младите спортисти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР