„Детето чудо“ на застраховането в Италия, „кралят на „стартъп-ите“ на

...
„Детето чудо“ на застраховането в Италия, „кралят на „стартъп-ите“ на
Коментари Харесай

Златното дете на застраховането се оказа чудовище, ето какво се случва

„ Детето знамение “ на застраховането в Италия, „ кралят на „ стартъп-ите “ на Апенините, „ принцът от приказките “ за десетки хиляди девойки сред Алпите и Сицилия, бе закопчан от полицията в Милано, тъй като се оказа сериен изнасилвач на 18-годишни девойки,

С великодушните прилагателни пишещото приятелство на Апенините кичеше непрекъснато единствено допреди два – три дни 43-годишния бизнесмен Алберто Дженовезе.

Който в този момент се намира в пандиза „ Сан Виторе “ на столицата на Ломбардия и локалните прокурори са го взели на мушка с изключение на за полово принуждение, по този начин също и за разпространяване на дрога и склоняване към проституция.

Все закононарушения, които вещаят дълги години затвор, в случай че наетата от свръх богатия млад мъж цяла войска юристи не съумеят да залъжат Темида и тя да го пожали.

А другояче професионалната биография на Алберто Дженовезе е от забавна, по-интересна и в случай че не е била злокобната му пристрастеност да дрогира и насилва девойки, вместо да ги печели с естествения си сексапил, той към момента щеше да е образец за подражателство на младите италианци.

Та „ детето знамение “ е родено в Неапол, само че по-късно е „ осиновено “ от Милано, където приключва с отличие влиятелния търговско-икономически университет „ Бокони “.

И незабавно след дипломирането му Алберто е поканен да работи като съветник в фамозната американска компания за управленчески решения „ Макинзи “.

Но огромният персонален триумф като бизнесмен го сполетява преди 12 години, когато разкриването първата „ он-лайн “ застрахователна компания в Италия, с която безусловно премазва конкуренцията.

Но когато тя е във върхова мощност, през 2014 година, Алберто Дженовезе я продава на американски фонд за 100 млн. евро, като в това време става един от главните консултанти на колоса за он-лайн търговия „ eBay”.

През 2018 година пък основава сдружение за застраховка отново посредством интернет на камиони, пикахи и мотори, което също бързо прогресира и притегля вложения за повече от 250 млн. евро.

Все със същия предприемачески хъз „ кралят на стартъп-ите “ стартира независим сполучлив бизнес в он-лайн търговията с леки коли и мотоциклети, при започване на тази година разкрива и печеливша компания за търговия отново в мрежата с недвижими парцели.

Междувременно забогателият Алберто си купува мезонет в центъра на Милано с голяма тераса, басейн и зашеметяваща панорама към катедралата на града.

И там стартира да провежда щури купони, които не дават мира по цели нощи на съседите му, в това число и на живеещия в жилището под него ас на международния балет Роберто Боле.

Той и други съкооператори постоянно се оплакват в полицията от шумния си съсед, само че никой не е в положение да спре веселбите му, тъй като постоянно съумява да „ анулира “ всеки донос с великодушни бакшиши или с начетени юристи.

Но на 10 октомври едвам навършило 18 години момиче се оплаква в полицията, че съвсем два дни е било изнасилвано от Алберто Дженовезе в „ бронираната спалня “ на мезонета му, откакто е било натъпкано крепко с кокаин.

Експресно следствие на силите на реда демонстрира, че сходно държание е елементарна процедура на всеки негов ваучър в Милано, на о. Ибица или на о. Форментера, където той нормално се подвизава и където приятелите му водят все едвам навършили пълноправие девойки.

„ Пропяват “ още няколко свидетелки, множеството от които са манекенки, за „ подвизите “ на чорбаджията проговарят някои домашни прислужници и телохранители, следва арест.

А на закопчалите го завчера служители на реда Алберто Дженовезе съумял единствено да каже: „ Помогнете ми, аз съм безжалостен кокаиноман и без „ бяло “ в пандиза ще се побъркам! “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР