Детективската пиеса на Агата Кристи Капан за мишки, която държи

...
Детективската пиеса на Агата Кристи Капан за мишки, която държи
Коментари Харесай

Най-поставяната пиеса на Агата Кристи с дебют на Бродуей

Детективската пиеса на Агата Кристи " Капан за мишки ", която държи международния връх за най-дълъг интервал на слагане, ще дебютира на Бродуей през 2023 година за първи път от 70 години насам, заяви вестник " Гардиън ".

Първата режисура се състои в Лондон през 1952 година Шоуто се играе до март 2020 година, само че краткотрайно е спряно поради пандемията от ковид, написа вестникът. Представленията са обновени през идната година.

Седемдесет години след премиерата си постановката ще бъде показана и на Бродуей.

За да означи събитието, Лондон краткотрайно ще подари на Ню Йорк часовник за камина - единственият оживял атрибут от премиерата през 1952 година, оповестява „ Гардиън ”.

Събитието беше проведено от английските и американските режисьори Адам Спигел и Кевин Макколъм. Според Макколъм пиесата от дълго време притегля туристи от Съединени американски щати в Лондон.

Приблизително една трета от публиката са задгранични туристи, а творбата е изпълнявана към 29 000 пъти за 70 години. В края на всяка пиеса феновете са помолени да не разкриват по какъв начин е приключила. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР