Детективите са получили заповед за изземване на мобилния телефон на

...
Детективите са получили заповед за изземване на мобилния телефон на
Коментари Харесай

Полицията отне смартфона на Алек Болдуин

Детективите са получили заповед за изземване на мобилния телефон на Алек Болдуин, до момента в който търсят нови доказателства по отношение на съдбовната пукотевица по оператор на снимачната площадка на кино лентата " Rust ".

Болдуин е размахвал револвер " Колт " по време на подготовка за нискобюджетния уестърн, сниман в Ню Мексико през октомври, когато е изстрелял военен патрон и е умъртвил Халина Хътчинс. В заповедта за обиск се споделя, че " в телефона може да има доказателства ", които биха могли да бъдат " материални и съответстващи за това следствие ", като се цитират разнообразни текстови известия и имейли, изпратени до и от Болдуин по отношение на продукцията на " Rust ".
Алек Болдуин в първото си изявление: Не съм натискал спусъка (ВИДЕО)
Американският артист Алек Болдуин разгласи, че не е натиснал спусъка на револвера, умъртвил операторката Галина Хътчинс на снимачната площадка...
Прочети повече
Разследващите към момента не са повдигнали обвинявания по отношение на нещастието и отхвърлят да изключат опцията за покачване на обвинявания против който и да било от забърканите, в това число и против Болдуин. Болдуин беше по едно и също време звезда и продуцент на " Rust ". В заповедта се споделя, че Болдуин е обменил имейли с оръжейника на кино лентата по отношение на типа на оръжието, което би трябвало да се употребява в сцената, написа БГНЕС.

" Той сподели, че е изискал по-голям револвер ", се споделя в нея. " На Алек бяха показани Колт с кафява ръкохватка и с черешова ръкохватка и в последна сметка той избра този с кафявата ръкохватка. " Детективите събират информация за продукцията от преди началото на фотосите.

В първото си огромно изявление след съдбовната пукотевица Болдуин съобщи по-рано този месец, че му е било казано, че револверът не съдържа бойни патрони, и че Хътчинс го е инструктирала да насочи оръжието в нейна посока, до момента в който се е подготвяла да снима сцената, предава Агенция Франс Прес

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР