Дете на 1 година и 9 месеца е открито мъртво

...
Дете на 1 година и 9 месеца е открито мъртво
Коментари Харесай

Дете е открито мъртво в септична яма в луковитското село Петревене

Дете на 1 година и 9 месеца е намерено мъртво в септична яма в луковитското село Петревене, откакто е било търсено от полицията три денонощия.

Сигналът за изчезналото момченце е подаден в полицията в Луковит в следобедните часове на 29 юли. Три денонощия полицейски чиновници претърсват водоеми, парцели и местности в региона на село Петревене.

Вчера тялото на детето е намерено в септична яма в землището на селото. При първичния оглед следи от принуждение не са открити. Кметът на Петревене Николай Георгиев разясни, че септичната яма се намира в частен икономически двор.

" Септична яма от чешма, където са миели ваните. Отворът ѝ, откъдето се източва, е 30 на 30 и детето не е било под контрол при майката. Тя го е била оставила без контрол. То е спяло там, тя го е била оставила на 4-5 метра от нея, какво е правила, копала ли е нещо с мотика, нямам визия. Детето е станало, тръгнало и напряко в ямата. Беше обезопасена тази яма, някаква талпа имаше на нея, само че очевидно като е минал тракторът я е поместил ", съобщи кметът на селото.

Той посочи, че фамилията е от прилежащото село Тодоричене, само че е работило в Петревене.

За случая е известена Окръжната прокуратура в Ловеч, формирано е досъдебно произвеждане, следствието продължава.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР