Детайли за кариерата и живота на бившия шампион в две

...
Детайли за кариерата и живота на бившия шампион в две
Коментари Харесай

Netflix ще разкаже историята на Макгрегър в четири епизода

Детайли за кариерата и живота на някогашния първенец в две категории на UFC Конър Макгрегър ще бъдат разказани в четири обособени епизода на телевизионната платформа Netflix. Документалните серии ще бъдат излъчени за първи път на 17-и май.

Хрониките за ирландския войник са режисирани от Готам Чопра, който е притежател на премия “Еми ” за състезателен документален филм за именития играч по американски футбол Том Брейди, а също по този начин е и основател на документални серии за считания от мнозина за най-хубав баскетболист на всички времена, Леброн Джеймс.

“Конър е друг от всеки състезател, с който съм работил. Както един от треньорите му го разказва, той не се води от разсъдъка си, а от нещо друго и точно това го прави специфичен. Гарантирам ви, че в случай че пропуснете тези серии, ще пропуснете нещо в действителност дивашко ”, разяснява Чопра пред американска медия.

В първия промо клип за сериите са показани част от възстановителните процедури на Макгрегър след тежката травма, която получи в последната си борба в осмоъгълника. ММА боецът счупи крайници си в третата си среща с Дъстин Порие в клетката и трябваше да се подложи на интервенция, с цел да може още веднъж да употребява крайници си в пердах. В клипа той споделя какви са били мислите му в моментите след интервенцията.

“И аз, както доста хора, си мислех, че кариерата ми е завършила. Затова превключих на друга вълна. Част от мен си мислеше, че няма по какъв начин да разреша някой да постави завършек на кариерата ми по този начин. Щях да бъда изцяло друг човек, в случай че бях позволил това и тази мисъл ме плашеше ”

Всеки епизод ще бъде с дълготрайност 90 минути. Ето го и формалния постер за документалните серии.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР