Десният защитник Рийс Джеймс все още се надява да попадне

...
Десният защитник Рийс Джеймс все още се надява да попадне
Коментари Харесай

Бек на Челси се моли да играе в Катар

Десният бранител Рийс Джеймс към момента се надява да попадне на Световното състезание в Катар, макар че се намира в много ранен стадий от рехабилитацията на контузия в коляното.

22-годишният защитник получи контузия в мача с Милан в Шампионската лига по-рано този месец и за момента присъединяване му е под въпрос. На пръв взор даже повече от това – бранителят се придвижва с патерици, а коляното му е хванато в здравна скоба.

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт ще разгласи окончателния лист от 26 футболисти за Катар на 10-и ноември, само че десният бек на Челси отхвърля да се съобщи.

Единственото, което желая сега, е да си правя работата по възобновяване оптимално добре в идващите седмици. Ще се опитам, няма да се предавам. Макар към момента да съм в много ранен стадий.

Лекарите на Челси не са ми дали някакви проценти, в които да правят оценка възможностите ми. Ще бъде мъчно, само че ще забележим по какъв начин ще върви времето. Това е травма, която може да отнеме доста време и пристигна в несъответствуващ миг, само че давам всичко от себе си и се надявам, че е допустимо. А в случай че не стане, най-малко ще знам, че съм опитал всичко, споделя още Рийс Джеймс.

Той се трансформира в титуляр в схемата на игра на Саутгейт в националния тим, а също по този начин стана и един от значимите хора в тима на Челси.
















































--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР