Десният защитник на ЦСКА - Иван Турицов, призна, че никой

...
Десният защитник на ЦСКА - Иван Турицов, призна, че никой
Коментари Харесай

Турицов се шокира от новината за оставката на Стойчо Младенов

Десният бранител на ЦСКА - Иван Турицов, призна, че никой не е знаел в съблекалнята за оставката на старши треньора Стойчо Младенов.

“От вас слушам, че Стойчо Младенов си подава оставка, никой не ни е казвал на нас. Какво мога да кажа, сюрпризиран съм. Явно на вас първи е съобщил, от вас го слушам. Нека стане публично първо и тогава ще го мислим какво ще става на дербито с Левски”, съобщи Турицов.

Турицов, който вкара втория гол за "червените " против Славия от дузпа разяснява и срещата от полуфиналите за Sesame Купа на България.

“Мисля, че даже и да не играхме по нужния метод, по който искахме, въпреки всичко шансът е при по-добрия. Заслужавахме повече успеха. Това тук не е задоволително. Трябва и втория мач да спечелим. Мислим, че сме една крачка напред. Това е методът да се вдигнем. Това желаеме ние, почитателите, управлението, треньорите. Искаме успехите. Преди мача дефинират кой да бие дузпа и всеки споделя кой се усеща добре. Аз бях сигурен, че ще отбележа. Казах на Жорди, че съм сигурен, че ще вкарам и той ми я даде “, продължи десният бек.

„ Нещо стана с почитателите на Славия и просто започнаха да хвърлят камъни. Нормално е, разбирам ги, само че не е окей, тъй като може да пострада някой. Може от един малък камък или седалка някой да пострада”, сподели още бранителят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР