Десният бек на Нюкасъл Киърън Трипиър вчера е претърпял операция

...
Десният бек на Нюкасъл Киърън Трипиър вчера е претърпял операция
Коментари Харесай

Трипиър претърпя операция, Хау се надява да играе отново през този сезон

Десният бек на Нюкасъл Киърън Трипиър през вчерашния ден е претърпял интервенция и очакванията на мениджъра на тима Еди Хау са, че още веднъж ще може да го употребява до края на сезона. 31-годишният футболист получи фрактура на петата метатарзална кост на стъпалото по време на дуела с Астън Вила, като първичната прогноза бе, че ще отсъства сред шест и осем седмици, само че Хау отхвърли да уточни период за завръщането му.

„ Вчера той претърпя интервенция, която е минала добре. В този миг не знам за какъв брой време ще бъде отвън игра. Надяваме се да можем да разчитаме на него още веднъж преди края на сезона, само че това явно е сериозна травма. Това е огромен удар за нас, тъй като той се представяше доста добре “, съобщи Хау на днешната си конференция.

Трипиър игра в четири мача в Премиър лийг, откогато бе притеглен от Алтетико Мадрид през януари. В тях „ свраките “ реализираха три победи и едно тъждество, като в последните два дуела Трипиър се разписваше след съвършено изпълнени директен свободни удари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР