Десислава води вече няколко години битка с излишните килограми, но

...
Десислава води вече няколко години битка с излишните килограми, но
Коментари Харесай

Азис топи килограмите на Десислава

Десислава води към този момент няколко години борба с непотребните килограми, само че наподобява, че е на път още веднъж да се трансформира в секссимвола, който е била постоянно. Певицата бързо изпълня след раждането на второто си дете, а наскоро показа, че методът, по който наподобява сега не се дължи на неконтролируемо похапване, а на здравословен проблем.

Но все пак, килограмите по никакъв начин не пречат на кариерата ѝ, тъй като има благ глас, а почитателите са влюбени във вокалното ѝ майсторство. Десислава обаче очевидно е твърдо решена да влезе във форма, с цел да се усеща добре, както на сцената, по този начин и в живота. За задачата допускаме, че към този момент следва хранителен режим, а самата тя показа, че тренира във фитнес залата, освен това със звезден асистент.

Рамо до рамо в начинанието си Деси е с положителния си другар Азис, който от дълго време се е преобразил, с помощта на постоянните тренировки и наподобява, че в този момент той се е заел да помогне на певицата, като я насочва със препоръки. Вчера тя показа фотография в мрежата, на която театралничи дружно с Азис и заяви, че това е първата ѝ интензивна подготовка.

Феновете на Деси бързо я насърчиха, че се е заела със задачата да влезе в топ форма, а по кое време ще забележим първите резултати от труда ѝ в залата - занапред следва да разберем.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР