Десислава е безспорна любимка на феновете на поп фолка, а

...
Десислава е безспорна любимка на феновете на поп фолка, а
Коментари Харесай

Десислава смрази ефира: Той ме уби, смачка самочувствието ми!

Десислава е безспорна фаворитка на почитателите на поп фолка, а и освен. Дори тези, които не си падат по чалга, харесват Деси, поради ангелския й глас и най-много поради чистата душа, която прозира в погледа й. Добротата е качество, с което певицата се е родила, макар че мнозина на нейно място нямаше да съумеят да я запазят.

Днес в ефир Деси раздруса феновете с изповедта си и показа огромната драма в живота си, още до момента в който е била дете. Става дума за родния й татко, който бил пияч и постоянно вдигал чудовищни кавги. Нерядко посягал и на родителката й, а Деси не можела да направи нищо, с изключение на да плаче, да се крие и да се моли този пъкъл да спре.

" Тези неща, този човек, ме убиха. Това смачка самочувствието ми и до през днешния ден не мога да се отърва от възприятието за непълноценност. Опитвам се, знам, че не съм права да мисля по този начин и не би трябвало да го върша, само че то е по-силно, като закодирано е. Дори нямам доверие, че съм добра певица, някак не мога да възприема себе си като полезност ", споделя с болежка Десислава.

Вероятно това е и повода тя да е объркана във връзките си и да търси обич постоянно в по-млади от нея сътрудници, които се надява, че тя ще " закриля " и няма да стане това, което се е случило с татко й.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР