Десислава Атанасова описа ситуацията в Народното събрание при невъзможността да

...
Десислава Атанасова описа ситуацията в Народното събрание при невъзможността да
Коментари Харесай

Десислава Атанасова се пита защо е нужно първата политическа сила да продължава да се извинява

Десислава Атанасова разказа обстановката в Народното събрание при невъзможността да се избере ръководител с думите " война на всички против всички ", при която " най-после победи разсъдъка ".

" Ние не сме минали страстите на предизборната акция. След 2 години, в които бяхме обявявани за всевъзможни - токсични, изолирани, хулеха ни - още веднъж сме спечелили. Други са разочаровани от резултата. Имало е тематики, по които ръководещите и опозицията са били на едно мнение в българския парламент. ГЕРБ в съпротива също се е държала отговорно, на моменти уравновесено, в други моменти сериозно, само че постоянно сме желали да водим диалози ", разгласи тя в " Панорама " на Българска национална телевизия.

В същото време тя изрази удивление за какво опозиционните партии чакат от ГЕРБ да поеме отговорност за грешките в ръководството си.

" Не знам за какво е нужно първата политическа мощ да продължава да се извинява на някого за нещо. Защо е длъжна да прави взаимни отстъпки и с какво да ги прави? С доверието на тези над 600 000 български жители, които са дали своят вот за нас? Ние предложихме компромис в името на България, с цел да посрещнем рецесиите. Без да се връщаме прекомерно обратно, е ясно на кого се дължат част от тези рецесии ", разгласи Атанасова в наличието на Сергей Станишев в студиото на Българска национална телевизия, до момента в който намекваше за наследството на Тройната коалиция.

На въпроса дали наличието на Бойко Борисов на футболен мач по време на дебатите в Народното събрание е сигналът на ГЕРБ за диалогичност, Атанасова разгласи, че не схваща подтекста на питането.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР