Десислава Атанасова наруши споразумението, с което стартира работа 49-ото Народно

...
Десислава Атанасова наруши споразумението, с което стартира работа 49-ото Народно
Коментари Харесай

Денков: Десислава Атанасова наруши споразумението, с което стартира работа 49-ото НС

Десислава Атанасова наруши съглашението, с което започва работа 49-ото Народно заседание, заяви на изключителна трибунка акад. Николай Денков от " Продължаваме промяната ".

" Това изяснява за какво имаме аргументи да бъдем деликатни в връзките с ГЕРБ-СДС ", сподели той. " Във всеки един миг може да се окаже, че това, за което сме се споразумели, може да се промени ", добави Денков и изрази вяра, че ГЕРБ-СДС ще преразгледа позицията си.

Атанас Атанасов, съпредседател на Демократична България, съобщи от своя страна, че това е притеснително и в политиката доверието е значимо.
" Джентълменското съглашение сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС не е изчерпано. И тогава, и в този момент, то беше дружно с уговорката Народно събрание да работи повече от 3 месеца, с цел да има ротация на ръководителя и на Народното събрание, и на Правната комисия. Единствено от нас и от тях зависи животът на Народното събрание да бъде дълъг и да излъчи държавно управление ". Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Атанасова акцентира, че се надява, че ПП-ДБ ще обезпечат дългия живот на българския парламент като поддържат кабинета на Мария Габриел.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР