Деси Цонева е бясна на бившия си мъж, пише kliuki.bg.Бившата

...
Деси Цонева е бясна на бившия си мъж, пише kliuki.bg.Бившата
Коментари Харесай

Деси Цонева се закани люто на бившия си мъж: Ще ти отнема детето!

Деси Цонева е гневна на някогашния си мъж, написа kliuki.bg.

Бившата кореспондентка е във война с екс брачна половинка си Янчо Таков поради сина им Янчо Таков, трети по ред във семейството.

Брюнетката се закани да му отнеме родителските права над сина им. Причината е, че синът на някогашния комунистически водач не пуска наследника си зад граница. Баща му не подписва документите, с цел да може детето да излиза в чужбина, дружно с майка си и втория си баща Явор Стефанов, както и общата им дъщеря Бианка-Димана.

„ Не дава на сина ми да излиза с нас в чужбина. Инати се. Не желае да го пуска и да следва във Виена дентална медицина. Въпреки че сина ни желае да става ортодонт. Ще направя всичко допустимо, с цел да му лишава родителските права “, беснее Деси Цонева.

Тя и някогашният й Янчо Таков се срещат на ваучър. Двете семейства са известни и доста скоро сред тях пламва любовта. Женят се и се ражда сина им Янчо, като скоро по-късно се разделят.

Янчо Таков има нова жена до себе си и друго дете, също дъщеричка. Но продължава да „ прави сечено “ на предходната си жена.

„ Не възприемам за какво бащата желае да осакати сина си и да му спъне бъдещето. Вероятно някаква завист и злоба го тресе, макар че има ново семейство “, недоумява щерката на починалия Димитър Цонев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР