Деси Слава, която винаги е била сред най-обичаните попфолк певици,

...
Деси Слава, която винаги е била сред най-обичаните попфолк певици,
Коментари Харесай

Деси Слава: Плакала съм, когато трябваше да пея чалга

Деси Слава, която постоянно е била измежду най-обичаните попфолк певици, направи откровено самопризнание, а точно, че в никакъв случай не е желала да бъде в лекия род. Или най-малко по този начин се схваща от думите ѝ.

Тя споделя, че постоянно е била заобиколена от фолклорна музика и е израснала с нея. Но се "подхлъзнала " в попфолка като тийнейджърка, когато стартира кариерата ѝ.

„ Плакала съм, когато трябваше да пея поп фолк “, призна тя. „ В началото поп фолкът беше много… „ Радка, дребната пиратка “, „ единствено да те гепна… “ – по-нецензурни неща. Тези неща ме отвращаваха, само че се подхлъзнах на към 16. “

Ето за какво през днешния ден, когато към този момент е толкоз известна и харесвана от публиката, поради ангелския си глас, може да си разреши да излезе от попфолка и да се отдаде на музиката, която ѝ харесва най-вече. Самата тя споделя, че не могла да се помири с някои фактори и взела решението да си тръгне.

А за живота си като майка на две деца, признава, че в този момент е доста по-притеснена и виновна, защото първото си дете е родила едвам на 22 година и бързо се завърнала на сцената. Докато към сегашния миг се е отдала изцяло на грижите за втория си правоприемник.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР