Деси Слава, която в началото на 2018-а роди втория си

...
Деси Слава, която в началото на 2018-а роди втория си
Коментари Харесай

Ще пропее ли отново Деси Слава?

Деси Слава, която при започване на 2018-а роди втория си наследник, се радва на майчинството. Тя показа в ефирен ефир, че таткото интензивно се включва с грижи за новороденото момченце.

„ Много огромна щастливка съм в това отношение. Той има доста огромно отношение към бащинството и се оправя прелестно “ – съобщи щастливата майка пред камерата на Коктейл по Канал 3, представена от БЛИЦ.

Големият наследник на певицата също с готовност оказва помощ за братчето си: „ Той доста се грижи за него. Храни го, сменя памперси. Щастлив е и доста добре го приема. В никакъв случай не е проблем една толкоз огромната разлика. Той е в една възраст, в която може да оказва помощ и да му се има доверие “.

Макар че роди преди два месеца, почитателите на звездата на Пайнер са нетърпеливи да я видят още веднъж на сцената. Очакванията са тя да пусне скоро и нови музикални планове.
„ Смятам да се върна по някое време, само че няма да е скоро. Надявам се, че ще бъде през тази година “ – безапелационна е хитовата изпълнителка.

Деси Слава изясни и аргументите за решението си да се посвети по-дълго на майчинството: „ Аз желая малко да си го погледам и несъмнено да вляза в една приятна форма, която и за мен да бъде приемлива, с цел да изляза със самочувствие на сцената.

Искам да си виждам детето, тъй като доста бързо минава това време и след това не може да се върне. Искам да му се порадвам, в действителност да бъда майка. Да изпитам това усеща колкото може по-дълго, тъй като с Майки не се получи по този начин. След като си дойдохме от Америка, той беше на 3 месеца и доста бързо машината ме завъртя.

Сега желая да си дам малко по-дълъг период. Нямам визия по кое време ще се завърна. Може би септември. Може и за лятото, само че по-вероятно е септември. Не знам, когато го усетя “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР