Деси Банова е най-търсената жена в България, след като преди

...
Деси Банова е най-търсената жена в България, след като преди
Коментари Харесай

Бременна ли е Деси Банова от Плевнелиев? Синоптичката разкрила пред приятелки, че...

Деси Банова е най-търсената жена в България, откакто преди седмица гръмна новината за любовната й случка с президента Росен Плевнелиев. Синоптичката към този момент живее с някогашния държавен глава, а по петите й са се втурнали няколко папарашки екипа, които да съумеят да снимат тайните им срещи .

След като новината за връзката им стана обществена, се появиха подозрения, че Деси Банова може и да е бременна. 39-годишната русокоска обаче е опровергала клюката пред свои колежки. „ Не съм бременна от Росен, макар че доста желая. Засега не бързаме, каквото стане ”, споделила тя. Плевнелиев доста се надявал Банова да го подари с момиче, откакто предходната му брачна половинка Юлияна, с която сега е в развой на бракоразвод, му роди трима сина /най-малкият – Филип, умря през 2015 г./, написа „ Уикенд “.

По време на гостуването си в предаването „ Лице в лице” по bTV преди дни президентът Росен Плевнелиев за първи път призна, че слуховете за любовната му история със синоптичката Деси Банова, са правилни.

Отговорът, несъмнено, е да. Всички в България знаят доста добре, аз в никакъв случай не съм крил, че живях разграничено в един доста дълъг интервал с някогашната ми брачна половинка Юлияна. Самата процедура по развода завърши. Ние се разведохме по взаимно единодушие, тъй че проблеми от тази позиция няма. Аз съм свободен и виждам напред. Отговорът на вашия въпрос е, че прогнозата за времето в моя персонален живот е слънчева ”, призна усмихнатия Плевнелиев. Президентът изпадна в признание и разкри, че вижда живота си оттук насетне с 39-годишната Деси. Той гледал на връзките им в дълготраен проект, което не изключва и появяването на дете.

В началото на октомври Плевнелиев пръв разгласи, че бракът му е към този момент минало и процедурата по развода им от дълго време е в ход. Няколко дни по-късно Деси Банова разкри, че е срещнала прелестен мъж и е влюбена. Тя изясни, че с предприемача Ивайло Граховски са се разделили след 10-годишна връзка поради несходство в характерите. Двамата неведнъж попадали на едни и същи събития, преди да стартира романса им. За първи път Деси била на сантиметри от Плевнелиев преди няколко години. Банова взела изявление от него по време на събитие в отдалечен Китай. Тогава и двамата били към момента обвързани с някогашните си към този момент половинки. Любовната искра сред тях се възпламенила в края на това лято.

Както БЛИЦ писа палавата и кротка на външен тип синоптичка е сложила под същински чехъл някогашния държавен глава, издадоха я нейни близки в обществените мрежи. Президентът изхвърлял кофата с отпадък и пазарувал. От своя страна Плевнелиев, който се надява на значим пост в Европейската комисия, не щадял средства, с цел да глези новата си възлюбена. Новата световна двойка към този момент живеела в баровски столичен комплекс от закрит вид. Росен и Деси щели да пътуват зад граница поради новогодишните празници. Синоптичката сама избрала една от най-екзотичните страни в Латинска Америка, разкриха проектите им техни познати. Наскоро пък ходили на Малдивите, а преди този момент посетили и къщата в Гърция на някогашния общественик.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР