Десетото юбилейно издание на Националния конкурс за млади таланти ‟Път

...
Десетото юбилейно издание на Националния конкурс за млади таланти ‟Път
Коментари Харесай

Десетото издание на Националния конкурс Път към Славата 2022 събра над 2000 млади таланти

Десетото юбилейно издание на Националния конкурс за млади гении ‟Път към Славата " 2022, който се организира през март, събра над 2000 участника, оповестиха уредниците от АРТ Център " Кърнолски ".

С поддръжката на Програмата за протекция на деца с изявени способности и тази година солисти от 4 възрастови групи бяха наградени с годишни стипендии в категория Вокал, Танци и Инструментал.

На сцената на ‟Път към славата " дебютира нова категория - ‟Звездата на Ваня Костова " за Вокал, а в ‟Класическо Пеене " за пръв път имаше интернационално присъединяване. В направление ‟Танц " - за първи път се състезава нов жанр - K-pop.

Участниците в Национален конкурс " Път Към Славата ", с изключение на Гран При и 1-во, 2-ро и 3-то място, получиха предложения за присъединяване в интернационалните състезания и фестивали в Италия, Испания, Полша, България, Румъния, Литва, Македония, Сърбия, Щвейцария и други страни, измежду които " Magia Italiana " в Римини, Италия и " Karnolsky Summer Camp " в Бургас, България. Специални награди бяха присъдени и от журито; парични награди на СБУ и КНСБ, както и запис и мастеринг в Студио " Karnolsky Project Studio ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР