Десетки великотърновци подкрепиха на Рождество благотворителната инициатива на фондация „Искам

...
Десетки великотърновци подкрепиха на Рождество благотворителната инициатива на фондация „Искам
Коментари Харесай

Великотърновци подкрепиха на Рождество благотворителната инициатива на фондация „Искам бебе“

Десетки великотърновци поддържаха на Рождество благотворителната самодейност на фондация „ Искам бебе “ за сбъдване на Коледното знамение за деца на двойки с репродуктивни проблеми.

Повече от 145 000 са двойките с репродуктивни проблеми в България, които вървят по сложния път да имат свое биологично дете. В тяхна поддръжка с разнообразни благотворителни начинания, в това число и на Рождество, оказва помощ фондация „ Искам бебе “.

Днешната самодейност беше във Велико Търново, споделя координаторът на организацията Вероника Михайлова: „ Ние им оказваме помощ на първо време осведомително, първо като дами, които са минали по този път и знаят на къде да насочат такива двойки, второ – оказваме помощ психически, логистично и несъмнено – финансово “.

На благотворителната самодейност на „ Искам бебе “ в старопрестолния град се продават дарени от цялата страна ръкоделия, сувенири и книги за идеята.

„ За мен Коледното знамение е мечтаните две чеда, тъй като доста си бленувам да си имам момченце и момиченце, само че докторите и Господ ще създадат, каквото е нужно, и се надявам това да се случи през новата година и за мен “, показа Мария Дафинова.

В последните 10 години с финансовата поддръжка на община Велико Търново и фондация „ Искам бебе “ са родени близо 70 деца.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР