Десетки страни са изпратили покани към президента на Руската федерация

...
Десетки страни са изпратили покани към президента на Руската федерация
Коментари Харесай

Путин избягва пътувания в чужбина: Ние сме самодостатъчна държава

Десетки страни са изпратили предложения към президента на Руската федерация Владимир Путин за посещаване през 2024 година Кремъл към момента не е оповестил къде ще пътува Путин, изключително откакто сегашният му мандат като президент изтича през май.
Прочетете още
През предходните месеци Путин получи предложения да посети Бразилия, Бурунди, Виетнам, Ирак, Иран, Северна Корея, Куба, Монголия, Тайланд, Турция, Екваториална Гвинея, написа ТАСС.

Попитан от публицисти дали съжалява, че не може да обиколи света със аероплан, Путин отговори: " Ние сме самодостатъчна страна и вървим по този път ". 

Сред страните, участващи в Международния углавен съд, който издаде заповед за арест против Путин, има освен оповестени за вражески от Русия.

Путин изясни за какво се въздържа да посещава избрани събития в другарски страни като срещата на Г-20 в Индия през есента. 

" Не желая да сътворявам проблеми на нашите другари. Вие и аз сме възрастни и разбираме, че в случай че дойде, ще има политически офанзиви, политически шоута, целящи да осуетят събитията. Защо? ", сподели Путин.

И добави, че си има задоволително работа вкъщи.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР