Десетки социалисти се събраха на протест пред централата на БСП

...
Десетки социалисти се събраха на протест пред централата на БСП
Коментари Харесай

Социалисти протестират под прозорците на Нинова, искат оставката й

Десетки социалисти се събраха на митинг пред централата на Българска социалистическа партия на Позитано 20, с цел да желаят оставката на водача Корнелия Нинова. Днес алената партия би трябвало да организира съвещание на пленума, където да обсъдят резултатите от вота на 11 юли, както и по какъв начин да продължат договарянията на Българска социалистическа партия с " ИТН ".

Социалистите държат плакати " Да спасим Българска социалистическа партия ", " Време е за конгрес ", " Чуйте партията ", " Нинова ликвидатор на Българска социалистическа партия ". А под прозорците на Нинова подвикваха " Оставка ". Те се оплакаха, че Нинова е изгубила 16 избора, а е спечелила единствено 1 - президентския.Отрекоха да са мъртви души и да са получавали по 50 лв., с цел да дойдат проведено пред централата на Българска социалистическа партия.

Те желаят незабавен конгрес, на който устава да се промени и Нинова да бъде свалена. На влизане в Позитано 20 Кирил Добрев разясни, че към този момент въпросът е за оставането на Българска социалистическа партия в политическия живот. Напомни, че Българска социалистическа партия към момента не са се произнесли дали поддържат кандидатурата на Румен Радев за втори мандат. Поясни, че Българска социалистическа партия би трябвало да поддържа кабинет на Има Такъв Народ. Поясни, че в Българска социалистическа партия до момента е вървяла в разделяне. " Ние към този момент не желаеме оставката на Нинова, тя партията я остави ", сподели той. " Аз от дълго време стачкувам и през днешния ден е финалният ден ", сподели пред камерата ни Кирил Добрев.

" Не ми харесва ръководството на Българска социалистическа партия и Корнелия като водач ", сподели кметът на Дряново. " Защо в този момент сядаме на договаряния с партията на Слави Трифонов. Нали той беше най-черният по време на предизборната акция ", сподели Мирослав Попов, консултант на земеделския министър. Сред протестиращите се оказа и Весела Лечева,както и структури от Търново, Перник, Видин и други. Лечева разясни, че няма да оставят партията в пленник на това управление и желаят политическа отговорност за резултатите от вота. Българска социалистическа партия през днешния ден била сложена в нежеланата позиция да има единствено подкрепяща роля, написа Монитор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР