Десетки симпатизанти и депутати на ГЕРБ се събраха пред сградата

...
Десетки симпатизанти и депутати на ГЕРБ се събраха пред сградата
Коментари Харесай

Какво се случва с Борисов? Депутати на ГЕРБ спешно напуснаха парламента и обградиха Спецпрокуратурата

Десетки симпатизанти и депутати на ГЕРБ се събраха пред постройката на някогашната спецпрокуратура, с цел да окажат поддръжка на Бойко Борисов.
Както стана ясно, той е свикан за разпит по сигнали на гражданско съдружие „ Боец “ за дело от преди няколко години, както и за подозрения за въздействие с власт.
„ Престанете да си вършиме пиар на гърба на Бойко Борисов “, съобщи един от симпатизантите на ГЕРБ пристигнал от Благоевград.
От прокуратурата оповестиха по-рано, че Борисов е свикан по законоустановения ред за снемане на пояснения по отношение на инспекция по реда на член 145 от Закон за съдебната власт, водена от Върховна касационна прокуратура по сигнал от гражданско съдружие, съдържащ изказвания за корупция и корист с власт от Бойко Борисов, Мирослав Найденов  – някогашен министър и други лица.
„ Не разбираме за какво се претоплят явни спекулации и се прекарват през системата на правораздаването, с цел да основават звук в системата когато се сформира държавно управление и се готви правосъдна промяна “, съобщи Даниел Митов и посочи, че Борисов е свикан в един и същи ден, в един и същи час на две разнообразни места за разпит. По думите на Митов явно има сили, които желаят да осуетят правосъдната промяна и акцентира, че става въпрос за подправени сигнали.
 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР