Десетки работници се състезават с времето, за да се опитат

...
Десетки работници се състезават с времето, за да се опитат
Коментари Харесай

Спасяват дете, заседнало в 26-метров кладенец в Индия

Десетки служащи се състезават с времето, с цел да се опитат да спасят 2-годишно момче, хванато в капан от повече от 72 часа в 26-метров бунар в Южна Индия, заяви Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.

``
реклама

Момчето е паднало в кладенеца с диаметър 30 сантиметра в петък следобяд, до момента в който играело наоколо до дома си в квартал Тиручирапали в щата Тамил Наду.

За малко била употребена термична камера за наблюдаване на телесната температура на детето, до момента в който кислородът бе подаван през тръба. Малкото дете Суджит Уилсън беше в безсъзнание, само че дишаше до неделя сутринта, само че от този момент спасителите не съумяват да ревизират положението му.

Властите оповестиха, че детето в началото се е вклинило на към 9 метра, преди да се подхлъзне към дъното в изправено състояние.

„ Това е конкуренция с времето “, сподели Джавахарлал Неру, старши областен офицер на мястото. Работниците са употребявали нефтен дренаж, с цел да изкопаят дупка, успоредна на кладенеца, само че платформата се разпадна на към 10 метра поради скалистата земя.

Опитите да се употребяват роботизирани устройства за втурване на въжета, с цел да се прикрепят към китката на момчето, се провалиха в събота.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР