Десетки награди за детски градини и малчугани, лакомства и изненади

...
Десетки награди за детски градини и малчугани, лакомства и изненади
Коментари Харесай

Детски купон на Бунарджика за 1 юни

Десетки награди за детски градини и малчугани, лакомства и изненади приготвя кметството на „ Централен “ за 1 юни. Големият ваучър ще стартира в 16,30 часа в парка на Бунарджика и още занапред кметът на региона Георги Стаменов кани родителите и децата на шоуто. За положителното въодушевление на празника ще се грижат фокусникът Magic Mario, куклената актриса Виктория Христова и младите музиканти от музикален център “Art Libitum ”.

Фестивалът " С деца на тепе " се провежда с поддръжката на компания Chipolino и в него ще вземат участие детските градини " Незабравка ", " Люляк ", " Зора ", " Майчина грижа " и " Снежанка ".

На сцената ще излязат младите джаз гении от музикален център “Art Libitum ” от София. Поканена е и фондация „ Елия ” - организация, която преглежда децата със характерни потребности като деца със специфични качества. „ ТебеШарен свят ” и „ Гора на другарството ” предлага на децата едно друго прекарване.

Малчуганите ще се срещнат и ще се снимат с представители на полицията, КАТ и с огнеборците от Пожарна сигурност и отбрана на популацията. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР