Десетина от най-добрите учени в Америка и група милиардери и

...
Десетина от най-добрите учени в Америка и група милиардери и
Коментари Харесай

Taйна група от милиардери готови с проект Манхатън за спиране на COVID-19

 Десетина от най-хубавите учени в Америка и група милиардери и крупни индустриалци настояват, че имат отговор на пандемията от ковид и са намерили малка врата, през която да прокарат своя проект в Белия дом, оповестява авторитетното издание  " Уолстрийт джърнъл ", представено от " 24 часа ". В групата влизат химици и биолози, имунобиолог, невробиолог, хронобиолог, онколог, гастроентеролог, епидемиолог и нуклеарен академик. Те се назовават " Учените за прекъсване на COVID-19 ".

Работата си те разказват като план " Манхатън "  - мигане към групата учени от Втората международна война, помогнали за създаването на атомната бомба. Този път учените вливат мозъци и пари, с цел да разработят ексцентрични решения, събирайки хрумвания от целия свят. Учените подготвили поверителен документ от 17 страници. Една от основните хрумвания е да се лекуват пациентите със мощни медикаменти, които преди са били употребявани срещу ебола, само че в този момент да се пробват по-големи дози.

Лекарството срещу малария хидроксихлорохин се отхвърля от екипа и единствено се загатва в отчета. Групата също не гледа с положително око на тестванията за антитела, които могат да разрешат на хората да се върнат на работа, в случай че резултатите демонстрират, че са се възстановили от вируса. Препоръчва се да се пробват разнообразни медикаменти, чиято успеваемост към момента не е потвърдена. Да се редуцира и времето за клиничен обзор на нови медикаменти до седмица вместо 9 месеца или година.

В центъра на плана е биологът Майкъл Росбаш, притежател на Нобелова награда за 2017 година, който споделя: " Няма подозрение, че аз съм минимум квалифицираният ".

Никой от групата не работи за пари. Признават, че могат да се провалят, само че в случай че съумеят, може да трансформират света.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР